Berlusconi Clooney’yi tanık gösterdi

Güncelleme Tarihi:

Berlusconi Clooney’yi tanık gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2011 00:00

Tunus ve Libyalı mültecilerin akın ettiği jet sosyetenin tatil adası Lampedusa’yı ziyaret eden Berlusconi, isyan eden tatilcilere “Benim de burada evim var, 60 saatte temizleyeceğim’ sözü verdi.

6 Nisan’da başlayacak İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin görevi kötüye kullanma ve reşit olmayan biriyle cinsel ilişkiye girme davası için savunma avukatı Nicolo Ghedini tanık olarak Amerikalı aktör George Clooney’yi de çağırdı. Clooney, “Hayret. Benim mahkemede ne işim var. Berlusconi’yi hayatımda bir kez gördüm. O da Darfur için maddi yardım dolayısıyla oldu” dedi.

Ghedini davada toplam 190 tanığın mahkeme heyetince dinleyeceğini açıkladı. Tanık olarak çağrılacaklar listesinde siyasetçilerin yanı sıra olayın kahramanı Faslı eskort Ruby B. adıyla bilinen Kerime El Mahruk, Ruby’nin cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Real Madrid’in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, Beşiktaşlı İtalyan futbolcu Metteo Ferrari’nin oğlunun annesi Venezuelalı model Aida Yespica, Clooney’nin nişanlısı Elisabetta Canalis, Eşit Fırsatlar Bakanı Mara Carfagna da bulunuyor. Sözkonusu kişilerin Berlusconi’nin Arcore villasındaki partilere davetli olarak katıldıkları gerekçesiyle Başbakan lehine şahitlik yapmak üzere ifadelerine başvurulacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!