Benimle bir daha çıkma o zaman

Güncelleme Tarihi:

Benimle bir daha çıkma o zaman
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 14, 2008 00:00

Berrak Tüzünataç, birlikte yemeğe gittiği İsmail Hacıoğlu'nun gazetecileri fark eder etmez kendisini bırakıp kaçması üzerine çılgına döndü.

Haberin Devamı

 BERRAK TÜZÜNATAÇ DUVARLARI TEKMELEDİ

Okan Bayülgen'in eski sevgilisi Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz akşam oyuncuİsmail Hacıoğlu ile bir restorandaydı. Ancak dışarıdaki kameraları fark edince ikilinin keyfi kaçtı. Hacıoğlu, bunun üzerine tek başına mekandan
çıktı. Basın mensuplarının "Berrak Hanım'la birlikte miydiniz?" sorusuna Yok babacım ya, yapma gözünü seveyim. Ayıptır, günahtır" diye yanıt veren oyuncu, ardından bir taksi çevirip oradan ayrıldı.Tüzünataç, olay sonrası bir ara sokakta otomobilleri tekmelerken "Zoom" kamerasına yakalandı.

Otomobilleri tekmeledi

Onun kendisini bırakıp gideceğini düşünmeyen Berrak Tüzünataç, bu gelişme üzerine çılgına döndü. Az zonra da bir ara sokakta kendi kendine "Kaçma benden kaçma" diye bağırıp çağırırken, otomobillere tekme atarken görüldü.
Çok geçmeden bu kez HacıoÄŸlu'nun ardından "Kaç benden o zaman, benimle bir daha dışarı çıkma" diye söylenmeye baÅŸladı. Star TV'deki Zoom programına buÅŸekilde yakalanan Tüzünataç, soruları yanıtsız bıraktı.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!