Benim bebeğim satılık değil

Güncelleme Tarihi:

Benim bebeğim satılık değil
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2008 14:51

Nicole Kidman bu açıklamasıyla ünlü dergilerin editörlerini hayal kırıklığına uğrattı.

Haberin Devamı

İŞTE 1 BUÇUK MİLYON DOLARLIK POZ

BEBEKLERİNDEN PARA KAZANDILAR

Beyazperdenin ünlü yıldızı Nicole Kidman, 7 Temmuz'da doğan kızı Sunday Rose'un fotoğraflarının yayın hakkını hiçbir dergiye satmayacağını açıkladı.

41 yaşındaki Kidman ve eşi Keith Urban, yeni doğan bir bebeğe bunu yapmanın uygun olmadığını düşündüklerini söyledi.

Böylece Kidman ve eşi Jennifer Lopez ve Marc Anthony'nin ikizleriyle başlayıp Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ikiz bebeklerinyle doruk noktaya çıkan "ünlü bebeklerin fotoğraflarının yayın hakkını milyonlarca dolara satma" modasına uymayacaklarını da açıklamış oldu

Son olrak genç yıldız Jessica Alba yeni doğan kızı Honor Marie'nin fotoğraflarının yayın hakkını 1 buçuk milyon dolara OK dergisine satmıştı

Kidman ve Urban'ın bir aile dostu "Onlar aslında bebeklerini basının ve kamuoyunun gözünden uzak büyütmeyi istiyorlar. Ama çok sayıda insanın Sunday Rose'u merak ettiğini de göz önüne alarak bebeğin bir fotoğrafını ücretsiz  olarak basına dağıtabileceklerini düşünüyorlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

Şu sıralar bu alanda rekor Jolie ve Pitt'in yeni doğan ikizlerine ait. Çiftin, ikizlerinin fotoğraflarının yayın hakkını 6 milyon dolar karşılığında ABD'de yayınlanan bir dergiye sattığı konuşuluyor. Jolie ve Pitt'in bu parayı bir yardım kuruluşuna bağışlayacağı da konuşuluyor. Jolie ve Pitt ilk biyolojik çocukları Shiloh Nouvelle'in fotoğraflarının yayın hakkını 2 milyon dolara satmış ve bu parayı da bir yardım derneğine aktarmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!