Beni Unutma

Güncelleme Tarihi:

Beni Unutma
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 10, 2003 12:06

Hollywood'un genç kuşak yıldızlarından biri olan Reese Witherspoon'un başrollerini Patrick Dempsey ve Jos Lucas ile paylaştığı Beni Unutma (Sweet Home Alabama) türünün meraklılarını keyiflendirecek bir çalışma. Andy Tennant'ın yönettiği film, hayatını değiştirmek amacıyla doğduğu kente giden ancak burada hiç beklemediği hesaplaşmalara girişmek zorunda kalan genç bir kadının öyküsünü anlatıyor.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

New York’lu moda tasarımcısı Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) hiç beklemediği bir anda kentin en seçkin bekarlarından birisine aşık olur. Andrew adlı bu gencin annesi New York Belediye Başkanıdır Ancak genç kadının geçmişinde kimseye anlatamadığı bazı sırlar vardır. Örneğin lise yıllarındayken evlendiği zenci düşmanı ırkçı kocası Jake (Josh Lucas), artık paylaşacakları hiçbir şey kalmadığı halde boşanmayı kabul etmemektedir.

Melanie iyice çıkmaza giren bu iliÅŸkiyi kökünden söküp atma kararıyla Alabama’ya gittiÄŸinde kendi geçmiÅŸiyle yüzleÅŸecek ve çok önemli bir keÅŸifte bulunacaktır: Güneyli bir kızı doÄŸup büyüdüğü yerlerden çekip alabilirsin ama o kızın yüreÄŸindeki Güneyli ruhunu asla alamazsın. Â

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen: Andy Tennant
Senaryo:  C. Jay CoxÂ
Oynayanlar: Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Josh Lucas, Candice
Bergen, Mary Kay Place
Resmi sitesi:
http://www.sweet-home-alabama.com/

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!