Ben değil arkadaşım Mustafa öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Ben değil arkadaşım Mustafa öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2013 01:03

Nevşehir’in Göreme beldesinde 9 Eylül’de bisikletle Zemi Vadisi’nde gezintiye çıkan Japon turistlerden Mai Kurihara’yı (22) öldürdüğü Hoshie Temakatsu’yu (22) yaraladığı suçlamasıyla tutuklanan Fatih Uyar’ın (23) yargılanmasına başlandı.

Haberin Devamı

Nevşehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlanan Fatih Uyar, cinayet suçlamasını reddetti. Cinayeti işleyenin, Avanos ilçesinde oturan ve otomobil yarışmaları yapan, soyadını bilmediği Mustafa Mehmet adındaki arkadaşı olduğunu ileri süren Fatih Uyar, “Olay günü Zemi Vadisi’nde arkadaşım Mustafa Mehmet ile birlikte gittik. Yolda otomobille turistlerden birine vurdum, yere düştü. Onların dillerinden anlamıyordum.”

‘VARSA MUSTAFA’NIN BULUNMASINA....’

“Sonra onlar vadide ilerledi. Biz oturduk. Sonrasında arkadaşım birkaç dakikalığına aracımı istedi. Yarım saat içinde gelmeyince ben yaya olarak vadiye doğru yürümeye başladım. Olay yerine ulaştığımda arkadaşımın aracı geriye döndürmeye çalıştığını gördüm. Üzerindeki elbiseleri kanlı idi. Elindeki bıçak kanlıydı ve titriyordu. Ve aracı kullanarak Avanos’a doğru yola çıktık. Araçta ne olduğunu sordum, o da olayı bana anlattı” dedi. Duruşma, varsa Mustafa Mehmet’in bulunması talebiyle 3 Aralık’a ertelendi. m DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!