Belek’te başbaşa 4 gün

Güncelleme Tarihi:

Belek’te başbaşa 4 gün
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2006 00:00

Hülya Avşar ve "Etki alanımda" dediği Ali Güven, Antalya’da Kempinsky The Dome’da yan yana kiraladıkları iki villada, 4 gün başbaşa tatil yaptı. İkili günlerini havuz başında geçirdi.

Haberin Devamı

HÜLYA Avşar, "Etki alanımda. Açıkçası kararsızım. Bazı şeyleri zamana bıraktım. Bakalım zaman içinde ne değişecek" dediği Ali Güven’le birlikte Antalya Kemer’deki Kempinsky The Dome Otel’de 4 gün süren bir tatil yaptı. Konyaaltı şenliklerini bahane ederek Belek’te 4 gün boyunca tatil yapan Avşar ve Güven, basın mensuplarını şaşırtmak için başka bir tesiste rezervasyon yaptırdılar. Buna rağmen gazeteciler ikilinin kaldığı oteli kısa sürede öğrendi. Avşar ve Güven, Kempinsky The Dome’de günlüğü 1000 Euro olan yan yana 15 ve 16 numaralı iki ayrı villada kaldılar. Lobiye indiklerinde bile ayrı ayrı yerlerde oturan Avşar ve Güven, birlikte yakalanmamak için günün büyük bir bölümünü kiraladıkları villalarda geçirdiler. İkilinin kaldığı villalar önceki akşam Show TV’de yayınlanan "Uçankuş" adlı programda planör uçakla havadan görüntülendi.

Haberin Devamı

Belek’te başbaşa 4 gün
Belek’te başbaşa 4 gün

WELLNESS’TE BULUŞTULAR

Günlerinin büyük bir bölümünü iki villanın ortak kullanımında olan havuzda güneşlenerek ve odalarında film seyrederek geçiren Avşar ve Güven, önceki gün villalarından ayrı ayrı çıkarak otelin Wellness salonunda buluştular. Kendilerine tahsis edilen villadan golf arabalarıyla ayrı ayrı çıkan ikili, beş dakika arayla Wellness salonuna girdiler. Avşar’ın üzerinde askılı yeşil t-shirt ve altında krem rengi bir pantolon bulunuyordu. Golf arabasından inen Avşar’ın çok neşeli olduğu gözlerden kaçmadı. Avşar kızı, Wellness salonuna girdikten beş dakika sonra da aynı yolu izleyen Ali Güven’in golf arabası göründü. Elinde poşetle masaj yapılan bungalow evlerin yanından geçen Güven, Wellness salonuna girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!