Belediyelere bilboard çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Belediyelere bilboard çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 16:38

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, bilboardlar konusunda Yüksek Seçim Kurulu'nu eleştirdi ve belediyelere bu gece için çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

Tekin "Allah aşkına, kamu alanlarının tamamı, bilboardların tamamı, sağınızda bir eşbaşkan, solunuzda bir başka eşbaşkan... Sizin dışınızda 21 tane siyasi parti bu yarışa girmiş. Bu yarışta 21 siyasi partinin eşit yarışması gerekirken, YSK senin nasıl sesin çıkmaz? Ne iş yaparsınız siz YSK? Anayasal suç işliyorsunuz, suç. Bunun hesabını siz de vereceksiniz" dedi.

Bilboardların ve megabordların tamamının AK Parti'lilerin çocuklarının ve damatlarının kurduğu şirketlere teslim edildiğini öne süren Tekin, "Bütün bilbordları işgal ettiler. O da yetmedi, geceleri korsan bilbordlar yapmışlar.

BELEDİYELERE BİLBORD ÇAĞRISI

Ben burada CHP belediyelerine sesleniyorum: Kendi ilçelerinizde korsan bilbordların tamamını bu gece keseceksiniz. Kesmezseniz, siz de suç işleyeceksiniz. Bu hukuksuzluğa, bu talana dur dememiz lazım. Yedi sülalenizle de gelseniz, bu milletin önünde duramayacaksınız. Bu millet size öyle bir tokat vuracak ki, geldiğinize geçtiğinize pişman olacaksınız. CHP iktidarı geliyor. Rahat bir nefes alacağız. Hiç merak etmeyin" dedi.

BAKMADAN GEÇME!