Belediyeden camilerde Ramazan temizliği

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden camilerde Ramazan temizliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2008 13:56

DİYARBAKIR Yenişehir Belediyesi temizlik içişleri, Ramazan ayındav tandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda ibadet yapmaları için camileri temizledi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte camilerde temizlik seferberliği başlattı. Camileri elektrik süpürgesi ile temizleyen belediye ekipleri, vatandaşların daha temiz ve hijyenik bir ortamda ibadet edebilmelerini sağlamayı amaçlıyor. Yenişehir’deki tüm camileri kapsayan çalışma Ramazan ayı boyunca devam edecek. Çalışma kapsamında temizlenen Muradiye Cami İmamı Yusuf Aldemir, “Belediye çalışanları camilerin temizliği için gayret ediyorlar. Mübarek Ramazan ayı maddi ve manevi olarak temizlenme ayıdır. Bu vesileyle Ramazan ayında temizlik kampanyası düzenleyerek camilerimizi temizledikleri için, belediyemize ve ekiplere teşekkür ediyoruz” dedi.

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Akıncı da, Ramazan ayı boyunca Yenişehir İlçesi’ndeki bütün camileri temizlemeye devam edeceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!