Belediye otobüsü kamyona çarptı: 6 ölü

Güncelleme Tarihi:

Belediye otobüsü kamyona çarptı: 6 ölü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2001 00:00


Aşırı hız iki ayrı kazadan toplam 9 kişinin yaşamına maloldu. Kazalarda 21 kişi de yaralandı. Ankara'da Belediye otobüsüne kamyon çarptı ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı. İstanbul'daki kazada ise aynı aileden üç kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Anakara'daki kazada, sabah saatlerinde Samsun Yolu, Kutludüğün Beldesi girişinde Namık Kemal Meral yönetimindeki 06 HG 593 plakalı kamyon, Kutludüğün Belediyesi'ne ait Hilmi İncekara'nın kullandığı 06 D 6937 plakalı belediye otobüsü ile çarpıştı.

Kazada, otobüs yolcularından Mevlüt Karaduman, Hasan Seymen, HasanŞahin Kayserili, Fatma Telli, İsmail Telli ve Rıdvan Şahin olay yerinde öldü. Yaralı 17 kişi ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Aynı aileden üç kişi

Kadıköy'de aşırı hız yüzünden meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Gece geç saatlerde E-5 karayolunda Boğaz Köprüsü yönüne giden Ahmet Yıldırım'ın kullandığı 34VD 7480 plakalı özel araç, Hasanpaşa Mevkii'ne geldiği sırada, aşırı hız ve yolun kaygan olması nedeniyle yol ortasında savruldu. Araç sürücüsü Yıldırım, direksiyon hakimiyetini kaybederken, araç Otosan Köprüsü korkuluklarına hızla çarparak durabildi.

Feci kazada hurda haline gelen araçta bulunan sürücü Ahmet Yıldırım'ın halasının kızı Emine Ayca, oğlu Mesut Yıldırım (2) ve annesi Rahmiye Yıldırım (63) olay yerinde öldü. Yaralılar ise Haydarpaşa Numune hastanesi'nde tedavi altına alındı.




Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!