Belediye Meclis üyesi toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Belediye Meclis üyesi toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2012 16:55

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Yalıkavak Beldesi’ndeki kayalık bölgeye dağ marulu toplamaya gittiği sırada 35 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanıp ölen Belediye Meclisi üyesi CHP’li 51 yaşındaki Erol Cömert, toprağa verildi.

Yalıkavak Belediye Meclisi üyesi Erol Cömert, dün akşam saatlerinde dağ marulu toplamak için Küdür Yarımadası’ndaki kayalık bölgeye gitti. Aynı zamanda minibüs şoförü de olan evli bir çocuk babası Cömert, kendisine ait 48 TM 6850 plakalı minibüsü toprak yolda bırakıp yabani ot toplamaya çıktı. Kayalık bölgedeki 35 metre yükseklikten ayağı kayınca uçuruma yuvarlanan Cömert, deniz kenarına kadar yuvarlanarak hayatını kaybetti.
Jandarma ve yakınları tarafından başlatılan arama çalışmasında cesedi kıyıda kayalıklar arasında bulunan Cömert’in cesedi, yapılan inceleme ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Cömert’in cenazesi bugün otopsinin tamamlanması ardından ailesine teslim edildi.
Cenazesi Bodrum’a getirilen Erol Cömert için önce Yalıkavak Belediyesi önünde tören düzenlendi. Buradaki törene siyasi partilerin temsilcileri, çevre belediye başkanları, Erol Cömert’in eşi Emel Cömert ile oğlu Oktay Cömert, yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze töreninde konuşan Yalıkavak Belediye Başkan Vekili Nevcihan Özcan gözyaşlarını tutamadı. Hevcihan, "Erol, beldemizde çok sevilen ve sayılan değerli bir arkadaşımızdı. Erol’un ani ölümü hepimizi, tüm belde halkını çok üzdü" dedi. Tören ardından Cömert’in cenazesi Yemiş Camii’ne götürüldü. İkindide kılınan cenaze namazı ardından Erol Cömert, Gökçebel Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!