Belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2014 15:29

Balıkesir'in CHP'li Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Gözaltına alınan saldırgan "Lunapark konusunda bana söz vermişti, sözünu tutmayınca vurdum" dedi.

Haberin Devamı

Manyas CHP İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker ile birlikte bölgeye giden başkan yardımcısı Ozan Onur, Hasan K. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda diz kapağından ve bacağından üç kurşunla yaralanan Onur, Bandırma Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hastanede açıklama yapan CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay, Ozan Onur'un bölgede bir sitenin problemini çözmek üzere bulunduğunu, bu esnada silahlı saldırıya uğradığını söyledi. Onur'un hastanedeki tedavisi sürerken saldırgan H.K, olay yerinden kaçtıktan sonra polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Manyas'ta lunapark işletmeciliği yaptığını söyleyen H.K., ilk ifadesinde, bu yıl 5-8 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nde lunapark kurmak için Başkan Yardımcısı Ozan Onur'un kendisine yer sözü verdiğini iddia etti. Şüpheli, Onur'u sözünü tutmadığı için vurduğunu ileri sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!