Bekârlığa veda gecesi kurşunu

Güncelleme Tarihi:

Bekârlığa veda gecesi kurşunu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2010 00:00

Evinin bahçesindeki çadırda bekârlığa veda partisi düzenleyen damat, komşudan gelen bir kurşunla başından ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Komşu genç “Kaza” dedi, damadın babası ise kasıtlı vurulduğunu iddia etti.

AKSARAY Sultanhanı Beldesi’nde dün düğününün yapılması planlanan Ali Körük (23), önceki gece evlerinin bahçesine kurduğu çadırın içinde bekârlığa veda partisi düzenledi. Körük’ün arkadaşları ve babası Kemal Körük’ün de (45) bulunduğu çadırda eğlence sürerken 23.30 sıralarında iki el silah sesi duyuldu. Kısa süre sonra bir el silah sesi daha duyuldu. Sandalyede oturan ve bir halı tamir atölyesinde çalışan damat Ali Körük yere yığıldı. Başından ağır yaralanan Körük, hastaneye kaldırıldı. Damadın, başka bir halı tamir atölyesinde çalışan komşuları Ahmet Dağlı’nın (26) tabancasından çıkan kurşunla vurulduğu anlaşıldı.

Bahçe duvarı 2 metre

Gözaltına alınan Dağlı, “Kendi evimizin bahçesinde tabancayla havaya ateş açtım” dedi. Baba Kemal Körük ise oğlunun kasıtlı olarak vurulduğunu ileri sürerek, “Bahçe duvarımızın yüksekliği yaklaşık 2 metre. Bu yükseklikten havaya ateş edilse nasıl çadıra isabet edecek. Şikâyetçi oldum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!