Bayrampaşa'ya modern imaj

Güncelleme Tarihi:

Bayrampaşaya modern imaj
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Seçim öncesi faaliyetlerini hızlandıran Bayrampaşa Belediyesi, ilçeye şehir bilgisayarları yerleştirmeye ve modern görünümlü yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor.

Abdi İpekçi Caddesi üzerinde inşaatı devam eden binadaki çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, ilçeye yakışır bir hizmet binası yapmaya çalıştıklarını belirterek ‘‘Bütçemizden para harcamadan, kat karşılığı yaptırdığımız binaya tüm birimlerimiz haziranda taşınacak. Binanın bir kısmı ticaret merkezi olacak’’ dedi. Yeni bina 73 dönümlük alan üzerine inşa ediliyor.

Belediye ayrıca ilçeye, Frankfurt, Paris, Londra gibi kentlerde bulunan şehir bilgi sistemleri yerleştirmeye hazırlanıyor. Bankamatikleri andıran bilgisayarlar beş noktaya yerleştirilecek ve okuma yazma bilen herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek. Bilgisayarlarda, belediye başkanının öz geçmişinden, il meclis üyelerine, hastanelerden otellere, tarihi ve turistik yerlerden İETT ve minibüs güzergâhlarına kadar her türlü bilgiye ulaşılabilecek. Güncel bilgiler de tek merkezden anında sisteme sokulabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!