Bayram yoğunluğu

Güncelleme Tarihi:

Bayram yoğunluğu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2011 11:46

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler, TEM otoyolunun İstanbul-Ankara yönünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Bayram nedeniyle diğer otoyollarda da yoğunluk hakim.

FERİBOT İSKELELERİ DOLDU TAŞTI / WEB TV

Sabah saatlerinden itibaren TEM otoyolunun İstanbul-Ankara yönünde araç yoğunluğu yaşanırken, zaman zaman meydana gelen trafik kazaları nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi.

TEM otoyolunun Düzce kesimindeki 1. ve 3. viyadük ile Kaynaşlı'nın Bolu Dağı kesimine kadar uzun araç kuyrukları oluştuğu gözlenirken, Ankara-İstanbul yönü ile D-100 karayolunda yoğunluk yaşanmıyor.

Bu arada Bolu ve Düzce Emniyet Müdürlüklerine bağlı çok sayıda trafik ekibi, otoyol güzergahında görev yaparken, belirli kesimlerinde de radarlarla hız kontrolleri gerçekleştiriyor.

Sürücüleri dikkatli araç kullanırken dikkatli olmaları konusunda uyaran trafik ekipleri, hatalı sollama, aşırı hız, yakın takip yapmamalarını ve emniyet şeridini kullanmamaları için çağrıda bulunuyor.

TEM otoyolunun Bolu ve Düzce kesimindeki yoğunluğun bu gece geç saatlere kadar süreceği tahmin ediliyor.

TATİLCİLERİN YOL ÇİLESİ BAŞLADI / WEB TV

Haberin Devamı

 

KIRIKKALE’DE YOĞUN BAYRAM TRAFİĞİ

 

43 ilin geçiş noktası olan Kırıkkale’de trafik yoğunluğu görüldü. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekipleri, Ankara-Kırıkkale-Samsun ve Kayseri karayolu güzergahında bulunan ve kaza riskinin yoğun görüldüğü noktalarda önlem alıp, araçların dikkatli gitmelerini istedi.

 

Kırıkkale Emniyet Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, bayram tatili süresince tam kadro çalıştığı belirtildi. Karayolunda aralıksız trafik denetimi yapan ekipler, sürücülerin trafik kaidelerine uymalarının kendi can ve mal güvenliği açısından önemli olduğunu, bu nedenle sevdiklerinin de canlarını düşünmeleri istedi. Kırıkkale Bölge Trafik Şube Müdürü Hacı Ömer Aktürk, şöyle dedi:

 

Haberin Devamı

"Bayramda vatandaşlarımızın daha huzurlu seyahatlerini temin amacıyla görevli tüm personelimizle birlikte ekiplerimizi takviye yaptık. Normal günlerde 4 ekiple görev yaparken, içeriden takviye ettiğimiz personellerimizle beraber ekip sayımızı 8’e çıkardık. Sürücülerimizin yoğun trafik karşısında daha dikkatli olmaları ve kazalara mahal vermemelerini arzuluyoruz."

TEM OTOYOLU'NDA YOĞUNLUK / FOTO GALERİ

OTOGAR VE HAVAALANLARINDA BAYRAM TRAFİĞİ / FOTO GALERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!