Bayram süresince ulaşım yüzde 50 indirimli olacak

Güncelleme Tarihi:

Bayram süresince ulaşım yüzde 50 indirimli olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2008 00:00

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karara göre üç günlük Ramazan Bayramı tatilinde İETT otobüsleri, metro, tramvay, Taksim-Kabataş Füniküleri ile İDO’nun Şehir Hatları Vapurları’na ek seferler konulacak ve ulaşım ücretleri yüzde 50 indirimli olacak.

Ramazan Bayramı’nı İstanbulluların rahat geçirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi bir dizi önlem aldı. İETT, arife ve bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel olarak otobüs sefer sayısını artıracak. Vatandaşlar İETT ile ilgili sorunlarını; 245 07 20 numaralı telefona iletebilecekler. Ulaşım A.Ş. bayram tatili süresince tam kadro ve tam filo hizmet verecek. Bayramın üç günü boyunca metro, hafif metro ve tramvay seferleri, öğleden önce seyrek, öğleden sonraları ise sıklaştırılarak gerçekleşecek.

Boğaziçi İmar Müdürlüğü, tatili fırsat bilerek kaçak yapı ve gecekondu yapımını önlemek için bayram süresince ekiplerin sayısını arttırarak çalışacak. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe zabıta birimleriyle koordineli olarak denetimler yapacak. İstanbullular zabıta konusundaki dilek ve şikáyetlerini 521 84 65 numaralı telefona yapabilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!