Bayram kartı

Güncelleme Tarihi:

Bayram kartı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2008 00:00

İlkokullar dahil bütün okullara ibadethane açılmasını içeren yasa taslağı ve Hürriyet yazarlarının bir restoranda kendi aralarında yaptığı konuşmayı Başbakan Tayyip Erdoğan’a iletmesiyle gündeme gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edibe Sözen, bu kez de bayram kartlarıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

İŞTE OLAY TEBRİK KARTI - FOTO GALERİ

Sözen’in illere gönderdiği ve kırmızı bir zemin üzerine, "Herşey Türkiye için" teması ile hazırlanan bayram tebrik kartının ön yüzünde Başbakan Tayyip Erdoğan’ın küçük kareler halinde 30 fotoğrafı kullanıldı. Kartın arka yüzünde ise Sözen’in bayram mesajı ve AKP’nin logosu yer aldı. AKP Tanıtım ve Medya Başkanlığı’dan dün yapılan açıklamada ise Sözen’in bu kart nedeniyle eleştirilmesi eleştirildi, şöyle denildi: "Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından, her yıl ve her bayram, tüm genel başkan yardımcıları için de bastırılan bu kartlar, haberlerde sözü edildiği gibi yalnızca Sayın Sözen için hazırlanan, kişisel tebrik kartları değildir."

Sözen ise şunları söyledi: "Kartları Başbakan’ın reklamcısı Erol Olçak’ın sahibi olduğu Arter Reklam Ajansı hazırladı. Bize 4 ayrı seçenek olarak sunuldu. Herkes istediğini beğenip bayram kartı olarak yolladı. Çoğunluk da bu kartı seçti. Bunu seçen sadece ben değilim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!