Baykal'ı hiç böyle görmediniz

Güncelleme Tarihi:

Baykalı hiç böyle görmediniz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2010 12:32

CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, kurultayın ardından dün ilk kez Ankara dışına çıkarak memleketi Antalya’ya gitti. Havalimanında coşkuyla karşılanan Baykal, memleketinde kameralara ilk kez böyle yakalandı. CHP Milletvekili, esnafla şakalaştı, çay içti hatta evine külahta dondurma yiyerek gitti.

Haberin Devamı

İŞTE BAYKAL'IN ÇOK FARKLI FOTOĞRAFLARI

BAYKAL'IN ALANYA GEZİSİ / WEB TV

 

Memleketi Antalya’nın Alanya ilçesini ziyaret eden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal 1.5 saatlik yolda 3 kez mola verdi. İlk ziyaretini yaptığı Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nde kendisine hediye edilen yöresel kıyafetleri giyen Baykal, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

KÜLAHTA DONDURMA YEDİ

 

Ardından esnaf ve halk pazarını ziyaret etti. Bu sırada belindeki kuşak açılınca imdadına bir vatandaş yetişti. Baykal ile el sıkışan bir pazarcı “Antalya malı bu Antalya malı. Alkışlayalım bunu” diye bağırdı. Antalya milletvekili dönüşte uğradığı dondurmacıdan aldığı külahta dondurmayı yiyerek evinin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

 

GAZETECİLERLE ŞAKALAŞTI

 

Baykal Antalya’daki ikinci gününü milletvekilleriyle kahvaltı yaparak başladı. Birara masadan kalkan Baykal kendisini takip eden gazetecilerin yanına geldi. CHP milletvekilibir gazeteciyle “Siz hep beni mi takip edeceksiniz, yüzmeye geliyorum etrafımı çeviriyorsunuz” diyerek şakalaştı. Baykal ile fotoğraflarının sürekli çekilmesinden utanan gazeteci bayan da “Valla sizin işiniz de zormuş” karşılığını verdi. Bunun üzerine Baykal, gazetecinin sandalyesinin yanını oturarak “Bir de böyle poz verelim” deyince herkesi güldürdü.

 

BÖREK ALMAYA GİTTİ

 

Öğlen saatlerinde dışarı çıkan Baykal, bir börek salonundan börek aldı. CHP Milletvekili burada bir süre böreğin yapılışını izledi, iş yeri sahibi ve kızıyla sohbet etti. Antalya’da geçirdiği iki günün sonunda kameralara alışılmışın dışında yansıyan Baykal’ın neşeli ve moral dolu olduğu gözlendi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!