Baykal'a 'seçim ayakkabısı'

Güncelleme Tarihi:

Baykala seçim ayakkabısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2002 14:37

Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a özel "seçim ayakkabısı" yaptırıyor. Baykal, ayakkabı için ölçü aldırdı. Ayakkabının, klasik fantazi türünde olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu, Genel Başkanı Hasan Özcan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. CHP Genel Merkezi'ndeki kabulde konuşan Federasyon Genel Başkanı Özcan, nedeni ve sebebi olmadıkları bir krizin etkisi altında olduklarını söyledi.

"Kriz bitti" denildiğini ancak Anadolu'nun hala yangın yeri olduğunu, halkın durumunun perişan halde olduğunu kaydeden Özcan, CHP'yi gelecek dönemde Mecliste görmek istediklerini belirtti. Özcan, Baykal'a sektöre ilişkin sorunların yer aldığı bir rapor sundu.

Deniz Baykal ise, federasyonun sadece krizden darbe yemiş bir meslek kesimi olmadığını aynı zamanda Türkiye'yi krizden çıkaracak omuz verecek bir konumda olduğunu  söyledi. Ayakkabı üreticilerine destek olmanın yaşanan krizin atlatılmasınada yardımcı olacağına işaret eden Baykal, "Namusuyla, şerefiyle üretim yapan kesimsiniz. Sizlerin yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

İKTİDAR AYAKKABISI

Federasyon Başkanı Özcan, daha sonra Baykal'a, "Seçim yaklaşıyor yollara düşeceksiniz sağlam bir ayakkabıya ihtiyacınız olacak" dedi. Bunun üzerine heyette bulunan Ankaralı ayakkabı ustası Nurettin Cebeci Deniz Baykal'ın ayak ölçüsünü aldı.

"İnşallah çorabımız delik değildir" şeklinde espri yapan Baykal, ayakkabı ustası Cebeci'ye teşekkür etti.

Cebeci, bu ayakkabının "iktidar ayakkabısı" olacağını belirterek, Baykal'a klasik fantezi türünde ayakkabı yapacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!