Baydemir'in 1 Nisan şakası

Güncelleme Tarihi:

Baydemirin 1 Nisan şakası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2013 11:29

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, yargılandığı KCK/TM ana davasında hakkında konulan yurt dışı yasağının kalktığını Twitter’den takipçileri ile paylaştı. Ancak Baydemir’in bunu 1 Nisan şakası olarak yazdığı, Başkanvekili başta olmak üzere bir çok belediye çalışanının ise açıklamayı gerçek sanıp kendisi kutladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Belediye Başkanı Osman Baydemir, bugün Twitter’daki hesabından kendisinin de yargılandığı KCK ana davası nedeniyle Diyarbakır 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde 13 Ocak 2013’te hakkında verilen yurt dışı yasağının kalktığını, "13 Ocak 2010 tarihinden bugüne yaklaşık 3 yıl 4 ay süren yurt dışı yasağım bugün (1 Nsan 2013) itibari ile kaldırılmıştır. Hayırlı olsun!" ifadeleri ile duyurdu. Baydemir’in yurt dışı yasağı ile ilgili dileğini 1 Nisan şakası ile mahkemeye duyurduğu, bu mesajın gerçek değil şaka olduğu kısa sürede anlaşıldı.

Baydemirin 1 Nisan şakası

Belediye Başkanı Baydemir, başta Belediye Başkanvekili ve Genel Sekreter olmak üzere bir çok çalışma arkadaşının 1 Nisan şakasını gerçek sanıp kendisini kutladığını belirterek, "İnşallah önümüzdeki 1 Nisan’da böyle bir şaka yapmamıza gerek kalmaz. Mesajı okuyan arayıp tebrik ediyor. Ama bu sadece 1 Nisan şakasıydı" diye konuştu.

Baydemirin 1 Nisan şakası

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!