Batman'da fırtına; minare yıkıldı, elektrik direği yola devrildi

Güncelleme Tarihi:

Batmanda fırtına; minare yıkıldı, elektrik direği yola devrildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2021 10:47

BATMAN'ın Sason ilçesinde gece fırtına etkili olurken, Yolüstü köyündeki caminin minaresi yıkıldı. Elektrik direği ise yola devrildi.

Haberin Devamı

Sason'da gece saatlerinde etkili olan yağış ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. İlçeye bağlı Yolüstü köyündeki caminin minaresi, şiddetli rüzgarda yıkılırken, çatıda da hasar oluştu. Köyde can kaybı ya da yaralananın olmadığını söyleyen cami imamı Çetin Karakaya, "Maalesef gece fırtınadan dolayı minaremiz yıkıldı. Hamdolsun, sadece maddi hasarla atlattık. Hiçbir vatandaşımızın etkilenmemesi sevindirici" dedi.

Batmanda fırtına; minare yıkıldı, elektrik direği yola devrildi
ELEKTRİK DİREĞİ DEVRİLDİ, TIR ŞOFÖRÜ SON ANDA KURTULDU

Batman'da, saatteki hızı 80 kilometreyi bulan fırtınada elektrik direği, gece yola devrildi. Seyir halindeki TIR'ın sürücüsü ise yoldan geçerken, direğin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yüksek gerilim hattını taşıyan direğin devrilmesinin ardından Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Bölge Müdürlüğü ekipleri, çevre yoluna gelip, inceleme yaptı. Ekipler, hırsızların çapraz demir desteklerini çalması nedeniyle direğin desteksiz kaldığını ve bu nedenle devrildiğini söyledi. Diğerin kaldırılmasının ardından bir süre kapalı kalan yol, trafiğe yeniden açıldı.

Batmanda fırtına; minare yıkıldı, elektrik direği yola devrildi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!