Başkent'te elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Başkentte elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2011 19:03

Ankara'da, Mamak, Altındağ, Sincan, Çubuk ve Polatlı ilçelerine 9 Nisan'da elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, programlı elektrik bakım, onarım, tesis, arıza giderme ve şebeke çalışmaları nedeniyle Mamak, Altındağ, Sincan, Çubuk ve Polatlı ilçelerine 9 Nisan'da elektrik verilemeyecek.
Elektrik kesintisi uygulanacak yerler şöyle:
Mamak ilçesine bağlı Derbent, Dostlar, Köstence ve Üreğil mahalleleri ve civarlarına bakım çalışması nedeniyle 09.00-12.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Altındağ ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi 1866. ve Şehit Adem sokaklar ve civarında tesis çalışması nedeniyle 09.00-14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Sincan ilçesine bağlı Plevne Mahallesi Plevne, Kızılırmak, Pazar, Timuçin, Fosfor, Nur, Papatya, Sakarya, Oba, Levent, Fen İşleri sokaklar, Fırat ve Çağlayan caddeleri ve civarında tesis çalışması nedeniyle 09.00-15.00 saatleri arasında, Plevne Mahallesi Fırat Caddesi, Şehit Mehmet, Akkaya, Pazar, Avcı, Malazgirt ve Kosova sokakları ve civarına tesis çalışması nedeniyle 13.00-17.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Çubuk ilçesine bağlı Atatürk ve Barbaros mahallelerine bağlı Sultan Ahmet, Beyyeri ve Kurbantepe caddelerinin bir kısmı ve bağlı sokaklar, Barbaros İlköğretim Okulu ve civarı, Şehit Muharrem Kaleli İlköğretim Okulu ve civarı, Kızılay Düğün Salonu ve civarı, Şehit Ahmet Aydoğan, Ayasofya, Karagöl, Adnan
Menderes caddelerinin bir kısmı, Esentepe Camii ve civarı, Göktürk, Kordon
1-2-3-4, Hızır, Gül, Selam, Azim, Kıvılcım, Mimar Sinan, Osmanlı, Osmanlı/3, Acıbadem, Baraj, Ceviz, Beyazıt, Funda, Yıldırım, Burcu, Oğuz, Sedef, Feyza, Sakarya, Manolya, Gaye, Baki, Bahar, Çalışkan, Beyler, Şehit Selami Şahin sokaklar ve civarında yeni tesis çalışması nedeniyle 06.00-11.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.
Polatlı ilçesine bağlı Aşağı Ömerler köyü, Knaft Madencilik, Turkcell-Vodafone-Avea Baz istasyonları, 3.Şahıs Tarımsal Sulama Müşterileri, TCDD YHT Sinyalizasyon Binasına direk dikim çalışması nedeniyle 12.00-13.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!