Başkent'te elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Başkentte elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2011 19:55

Ankara'nın Yenimahalle, Polatlı, Kızılcahamam, Sincan ve Kazan ilçelerinde 6 Şubatta elektrik kesintisi yapılacak.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 6 Şubatta, Yenimahalle'de, 09.30-14.30 saatlerinde Ergazi Mahallesi, Carrefour, Ajanstürk, İpek Kağıt, Temsa ve civarına elektrik verilmeyecek.
Polatlı'da, 08.00-12.00 saatlerinde Atatürk Caddesi'nin bir bölümü, Harman ve Şinasi sokaklar, Saray, Savaşçı ve Üzümlü sokakların bir kısmı, Bıyıktay, Atilla, Menekşe ve Şahin caddeleri, 1 no'lu Onur Demir Sağlık Ocağı, Polatlı Kaymakamlığı, Polatlı adliye binasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Kızılcahamam'da, 09.00-14.00 saatlerinde Kırköy, Kırköy Koçaklar ve Yıldırım Ören Yazı mahalleleri, Aşağı Çanlı, Akçakese, Aşağıbayır, Yukarıbayır, Yıldırımdemirciler, Yıldırımyağlıca, Yıldırımevegiren, Yıldırımhacılar, Yıldırımulucak, Yıldırımören ve Karacaören Çay Çakal köyleri, Pırnak mevkisi,
Pınar Bölge İstasyonu, Kargasekmez mevkisi verici istasyonlarına elektrik
verilmeyecek.
Sincan'da, 09.00-15.00 saatlerinde Malazgirt Mahallesi Sürgülü, Tuğba, Teknik, Tolga, Saray, Tuna ve 438. sokaklar, göçmen konutları, Çimşit köyü, Kesiktaş Hürriyet Mahallesi, Çimşit Mezarlık, Gimsa depo, özel sürücü kursları, hobi bahçeleri, Ceylan İnşaat Ceylan Yiğit Taş Ocağı, Nurettin Karatay, Kamil Karatay, Erdoğan Giyen trafolarında elektrik kesintisi yapılacak.
Kazan'da, 09.00-15.00 saatlerinde Cepaş, Dempa, Modema, Dorte, Rampa Gıda, Isı Teknik, Tabadan, Yurt Çelik, Özgür Nakliyat, Yüksel İş Asansör ve civarına, Gimat toplu iş yerlerinin bir kısmına, keresteciler sitesinin bir bölümüne elektrik verilemeyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!