Başkent'te EGO kartı hırsızlığı

Güncelleme Tarihi:

Başkentte EGO kartı hırsızlığı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2011 21:20

Başkentte bir kuru yemiş dükkanına giren kişi, yaklaşık bin TL tutarında EGO kartını çalarak kaçtı. Hırsızlık anı dükkandaki güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Keçiören Fatih Caddesi Camcı Sokak'ta Erol Akgül'ün babası Hasan ve eşi Necla Akgül ile işlettiği kuru yemiş dükkanına meydana geldi.

Müşteri gibi davranan zanlı, sabah saatlerinde Hasan Akgül dükkanı açıp içerideki dolapları dışarıya çıkarmak istediği sırada işyerine girdi.
Hasan Akgül'ün dalgınlığından yararlanan zanlı, yazar kasayı açarak yaklaşık bin TL tutarında EGO kartlarını çalarak kaçtı.
Yazar kasayı açık görünce hırsızlığı fark eden Hasan Akgül, durumu polise bildirdi. Güvenlik güçlerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Aynı kişinin daha önce de dükkanına girdiğini ve 5 bin TL tutarındaki kontör kartlarını çaldığını ifade eden Erol Akgül, “Güvenlik kameralarında yüzü görünmesine rağmen hırsız yakalanamıyor. Dükkanımız 5 yılda 12-13 defa soyuldu. Yaklaşık 20 milyar zararımız var. Aynı hırsız 2009'da da dükkanımıza girdi. Biz sabahtan gece geç saatlere kadar 3 kişi çalışıyoruz. Ekmek paramız çalınıyor. Hırsızın yakalanmasını istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!