Başkan olursa bekarları evlendirecek

Güncelleme Tarihi:

Başkan olursa bekarları evlendirecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2009 10:58

MHP'nin Burdur Belediye Başkan adayı Orhan Akın, başkan olması durumunda ‘Mürüvvet Vakfı’ kurarak kentteki tüm bekarları evlendireceğini söyledi.

Haberin Devamı

Yerel seçimlere hazırlanan belediye başkan adayları birçok vaatte bulunurken MHP Burdur Belediye Başkan adayı Orhan Akın gençleri sevindirecek bir vaatte bulundu. Akın, belediye başkanı seçilmesi halinde ‘Mürüvvet Vakfı’ kuracağını söyleyerek, “Burdur’daki tüm bekarları evlendirerek düğün masraflarını da karşılayacağız” dedi.

Toplu sünnet gibi toplu nikah yapacaklarını anlatan Orhan Akın, “Maddi durumu iyi olmayanları sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde evlendireceğiz. ‘Ben evlenemiyorum’ diyen gençlerin yüzü MHP belediyeciliği ile gülecek. Bütün düğün masraflarını biz karşılayacağız. Belediye insan odaklı olduğu için doğumundan ölümüne kadar belediye ilgileniyor. Arada evlenemeyen bekarlara da belediye bakacak. Mevcut toplu sünnet düğünlerine ilave olarak toplu nikah yapacağız. Nikahını yapacağımız çiftler çeyizlerini alamıyorsa, kuracağımız Mürüvvet Vakfı ile çeyizlerini de biz alacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Evlenecek olup da maddi imkansızlık nedeniyle evlenemeyen gençlere seslenen Orhan Akın, “30 Mart’ı beklesinler” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!