Başer'in yardımcısından hükümete ağır suçlamalar

Güncelleme Tarihi:

Başerin yardımcısından hükümete ağır suçlamalar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2007 18:07

Terörle Mücadele Özel Temsilcisi Edip Başer'in görevden alınmasının ardından başlayan polemiğe bu kez de emekli Tümgeneral Yaşar Karagöz katıldı. Karagöz, Başbakanlık Müşaviri Ömer Dinçer başta olmak üzere hükümete ağır suçlamalar yöneltti.

Haberin Devamı

Edip Başer'in yardımcısı emekli Tümgeneral Yaşar Karagöz, Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik'in sorularını yanıtladı ve görevde kaldıkları dönemde yaşadıkları zorlukları anlattı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "Her türlü desteği verdik" sözlerine yanıt veren Karagöz "Asla öyle değil. Ne destek verdi, ne destek verildi, bir tanesini söylesin lütfen" diye konuştu.

Kendilerine doğru düzgün hiçbir imkan sağlanmadığını ileri süren Karagöz, Başbakanlık'ta şoförler, temizlik görevlilileri ve çaycılar dışında kendilerini kimsenin kabullenmediğini söyledi.
Başta Müsteşar Ömer Dinçer olmak üzere kimsenin kendilerini içine sindiremediğini vurgulayan emekli tümgeneral randevu taleplerine de asla yanıt alamadıklarını da sözlerine ekledi.

28 Eylül 2006'da göreve başladıklarını ve görevden ayrıldıkları güne kadar kendilerine sadece bir oda verildiğini söyleyen Karagöz, kendilerine yeterli bilgisayar verilmediğini, fotokopi makinelerinin altı buçuk ay sonra verildiğini ve fakslarının olmadığını belirtti.
Kendilerine araç da tahsis edilmediğini vurgulayan Karagöz, çok sonraları havuzdan araba verildiğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!