Başbakan yardımcısıyla 100. Yıl dansı

Güncelleme Tarihi:

Başbakan yardımcısıyla 100. Yıl dansı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2007 16:59

Haberin Devamı

BELÇİKA Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışını takiben yapılan 100. Yıl Balosu görkemli geçti. Ünlü sanatçı Alişan ve Sibelim’in katıldığı Belçika Fenerbahçeliler Derneği’nin 100. Yıl Balosu’na Belçika Başbakan Yardımcısı ve Adalet Bakanı Laurette Onkelinx’in yanı sıra geceye Brüksel’de bulunan Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Aybar Ertepınar, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Serdar Atalay, Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer de baloya katılarak Fenerbahçe coşkusu yaşadılar.

Anlamlı konuşmalar

Brüksel Hükümeti Devlet Bakanı Emir Kır, Büyükelçi Fuat Tanlay, Büyükelçi Volkan Bozkır, Fenerbahçe yöneticisi Mithat Yenigün, Belçika Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mahmut Korkmazer, Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, Fenerbahçeliler Derneği kurucu yöneticisi Zeynel Lüle, birer konuşma yaparak, Fenerbahçe sevgisini, sporun dostluğa yaptığı katkıya dile getirdiler.

Haberin Devamı

Dansa kaldırdı

Fenerbahçe bayraklarının yanı sıra Belçika ve Türkiye bayraklarının dalgalandırıldığı gecenin en anlamlı anı ise Büyükelçi Fuat Tanlay’ın Belçika Başbakan Yardımcısı ve Adalet Bakanı Laurette Onkelinx’e dansa kaldırması oldu. Büyük alkış alan ve Belçika Türk dostluğunu simgeleyen bu dans baloya da damgasını vurdu.

Fenerbahçe’nin 100. Yıl balosu Alişan’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerin birlikte söylenmesi ve Fenerbahçe marşının dinlenmesi ile noklandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!