Başbakan, Kılıçdaroğlu'nun randevu talebini kabul etti, öncesinde Org. Akar ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başbakan, Kılıçdaroğlunun randevu talebini kabul etti, öncesinde Org. Akar ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 17:06

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör konusunu görüşmek üzere olağanüstü toplandığı MYK’dan sonra Dağlıca saldırısını görüşmek üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan randevu istedi. CHP liderinin randevu talebi kabul edildi.

Haberin Devamı

Görüşme bugün saat 18:30'da Çankaya Köşkü'nde gerçekleşecek.

Kılıçdaroğlu bugün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la da telefonla görüşerek, Dağlıca'daki son duruma ilişkin bilgi almıştı.

Başbakan programlarını iptal etti

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Dağlıca saldırısı ve sonrasındaki gelişmeler üzerini bugün İstanbul’da yapmayı planladığı bazı görüşmeleri ve TV Net’te katılacağı canlı yayını iptal etti.
Davutoğlu, çalışmalarını Başbakanlık Resmi Konutu’nda sürdürüyor. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan sürekli bilgi akışının yanı sıra Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’la da zaman zaman telefonla görüşerek operasyonun son durumu hakkında bilgi aldı.

Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı'nı kabul etti

Bu arada Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile Çankaya Köşkü'nde görüşüyor.

Haberin Devamı

Çankaya Köşkü'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştiriliyor. Kabulden sonra Davutoğlu'nun basın toplantısı yapacağı duyuruldu.

Genelkurmay Başkanı Akar, Çankaya Köşkü girişinden makam aracı ile geçerken gazetecilere asker selamı verdi.

Başbakan Davutoğlu, Orgeneral Akar ile bugün telefonda da görüşmüş, Hakkari Dağlıca'daki terör saldırısının ardından terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonla ilgili bilgi almıştı. (Rıza ÖZEL/ANKARA)

CUMHURBAŞKANI ANKARA'YA GİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 15.25'te Ankara'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ve diğer yetkililer karşıladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da Ankara'ya geldi.


BAKMADAN GEÇME!