Başbakan Erdoğan yeni yıla Antalya'da girecek

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğan yeni yıla Antalyada girecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2009 14:40

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ailesiyle birlikte yeni yıl tatilini geçirmek üzere turizm kenti Antaya'ya geldi. Torunuyla yılbaşı geçirecek Erdoğan, Rixos'un villasında kalıyor.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün saat 22.40'de Ankara'dan havalanan özel uçakla Antalya'ya geldi. Havalimanında VIP Salonu yerine A Kapısı'ndan sivil otomobille çıkan Erdoğan ailesi, Belek'teki Rixos Premium Otel'deki trileks villaya geçti. Başbakan Erdoğan ve ailesi, hava sıcaklığının 19 derece olduğu Antalya'da konakladığı özel villadan çıkmadı. Gazetecilerin otelin giriş kapısı önünde bekleyişi sürerken Erdoğan çiftine villadaki yılbaşı tatilinde küçük oğlu Bilal Erdoğan ve eşi Reyyan Erdoğan ile 2 yaşındaki torunu Ömer Tayyip eşlik ediyor.

KONUK KABUL ETMEDİ
Erdoğan ailesi tatillerinin ilk gününde konuk kabul etmedi. Dün akşam saatlerinde otele yerleşen Erdoğan ailesini bugün öğle saatlerine kadar AK Parti İl Yönetimi ve Antalya protokolünden ziyaret eden olmadı.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan'ın yarın Cuma Namazı için otelden ayrılması bekleniyor. Yeni yıla Antalya'da girecek Erdoğan ailesinin, Pazar akşamı kentten ayrılacağı öne sürüldü.

SABAHA KADAR EĞLENCE
Başbakan Erdoğan'ın konakladığı Rixos Premium Otel'de yeni yıl kutlamaları bugün saat 20.00'de başlayacak. Otelin Diamond Hall salonunda yapılacak kutlamalar tüm konuklarının beyaz giyerek katılacağı ‘Beyaz Gece' ile başlayacak.

İstanbul Gelişm Orkestrası konseriyle devam edecek yeni yıl kutlamalarında saatler yeni yılın ilk saniyelerini gösterdiği anda DJ partisiyle eğlence doruğa çıkacak. Rixos Premium, yeni yıl için çok özel havai fişek gösterisi hazırlarken yılbaşı gecesinde eğlence Fransız Sokağı'nda gerçekleşecek ‘Gece Partisi' ile sabaha kadar devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!