Başarı arama toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Başarı arama toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2010 00:00

CHP’li parti yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, akademisyen, gazeteci ve yazarlarla “Siyasette Başarı Stratejisi” toplantısında buluştu. İki gün sürecek olan basına kapalı toplantıda Türkiye’nin temel sorunları, partiden beklentiler ve çözüm yolları tartışılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti yöneticileri, çeşitli meslek grupları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, akademisyenler, gazeteci ve yazarlarla, dün sabah saatlerinde Swissotel’de düzenlenen “Siyasette Başarı Stratejisi” toplantısında biraraya geldi. Basına kapalı olarak iki gün sürecek toplantı bitiminde açıklama yapılacak. Genel değerlendirme toplantısının ardından komisyonlar halinde sürecek toplantıya girmeden önce konuşan Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, toplantının fikir alışverişi düzeyinde olacağını söyledi. İzzettin Doğan, “Tahmin ediyorum ana muhalefet partisi olarak Türkiye’nin içinde bulunduğu durumundan çıkış önerileri istenebilir. Türkiye kritik bir dönemde, çok sarsılmaz dediğimiz değerlerin tartışıldığı bir dönemdeyiz. Onun için bu konuda kafa yoran insanları biraraya getirerek düşüncelerini almak istediklerini zannediyorum” dedi. Partinin internet sitesinden açıklama yapan CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, görüş alışverişinde bulunarak, sorunları ve çözüm önerilerini paylaşacaklarını, CHP’den beklentiler ile CHP’nin Türkiye’nin temel sorunlarına ilişkin görüşlerini değerlendireceklerini söyledi.

Arama toplantısına katılan gazeteci Selahattin Önkibar, toplantıda resepsiyon krizinin de gündeme geldiğini belirterek şöyle konuştu: “Kılıçdaroğlu bu konuda, ‘Onlar kişisel tavırlar. Kurumsal olarak bir tavrımız yok’ dedi.”

Toplantıya katılanlar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Gürsel Tekin, Genel Sekreter Önder Sav, CHP’nin eski genel başkanları Hikmet Çetin ve Altan Öymen, Genel Sayman Faik Öztrak, CHP Grup Başkanvekilleri gazeteciler Nuray Mert, Murat Yetkin, Prof. Dr. Fuat Keyman, Murat Karayalçın ve Ercan Karakaş’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 50 kişi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!