Barıştığı eşini öldürdü, tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Barıştığı eşini öldürdü, tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 09:44

İzmir'in Karabağlar İlçesi’nde, geçen yıl boşandığı eşi 41 yaşındaki Eda Okutgen’i tartıştıktan sonra apartman girişinde bıçaklayarak öldüren aynı yaştaki Uğur Bunyak, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay, geçen pazar günü saat 21.00 sıralarında Fahrettin Altay Mahallesi 2/3 sokak 11 numarada meydana geldi. İlaç firmasında çalışan 2 çocuk annesi Eda Okutgen, organizasyon işi yapan Uğur Bunyak’tan şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Kısa süre önce Uğur Bunyak ile barışan Eda Okutgen yaklaşık 1 aydan bu yana resmi nikahsız olarak tekrar aynı evde yaşamaya başladı. Akşam saatlerinde işten eve dönen Eda Okutgen ile Uğur Bunyak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eda Okutgen evden ayrıldı. Bu sırada iddiaya göre, eski eşinin peşinden koşan Bunyak, Okutgen’i apartman girişinde yakalayarak bıçakla yaraladı. Kanlar içinde kalan Eda Okutgen, yaralı olarak apartmanın sığınağına doğru kaçmaya başladı. Talihsiz kadını burada tekrar yakalayan Uğur Bunyak, ikinci kez bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra kaçtı.

Tartışma seslerini duyarak dışarı çıkan ve Eda Okutgen’i kanlar içinde bulan apartman sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Eda Okutgen ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Okutgen yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Okutgen’in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Olaydan sonra polis merkezine giderek polise teslim olan Uğur Bunyak, Cinayet Büro Amirliği’ndeki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!