Barış Akarsu'nun kaza yaptığı yerde keşif

Güncelleme Tarihi:

Barış Akarsunun kaza yaptığı yerde keşif
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2007 18:46

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, şarkıcı 29 yaşındaki Barış Akarsu'nun iki arkadaşıyla birlikte yaşamını yitirdiği trafik kazasıyla ilgili devam eden davada ilk keşif bugün yapıldı.

Haberin Devamı

Barış Akarsu, 29 Haziran'da doğum gününü kutlamak için arkadaşları 24 yaşındaki Zeynep Koçak ve 37 yaşındaki Nalan Kahraman ile birlikte Kervansaray Otel'e giderken, üç arkadaşın bulunduğu otomobil, Torba Kavşağı'nda 38 yaşındaki İbrahim Çetin'in kullandığı kamyonla çarpışmıştı. Koçak ve Kahraman yaşamını yitirmiş, günlerce komada kalan sanatçı Akarsu da kurtarılamamıştı.

Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görevli 3 hakim ve bir bilirkişi bugün kazanın olduğu Torba Kavşağı'na gelerek olayla ilgili keşif yaptı. Öte yandan basın mensuplarının keşif sırasında çekim yapmasına izin verilmedi. Gazeteciler keşif sırasında olay yerinden uzaklaştırıldı. Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Öztuna ve üyeler Gül Altunok ve Halil Güner ile teknik bilirkişiden oluşan heyetin olay yerinde yaptığı inceleme sırasında tanıklar ve kamyon sürücüsü İbrahim Çetin de dinlendi.

Haberin Devamı

Tutuklu yargılanan ve keşif için olay yerine getirilen kamyon şoförü Çetin'in keşif heyetine, “İzmir'den gelip Bodrum'a gidiyordum. Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi, ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirmeye fırsat bulabildim. Sürücünün kavşağa bakmadan tüm hızıyla girebileceğini tahmin edemedim” dediği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!