Balyoz avukatına ‘Hard Dikis’ davası

Güncelleme Tarihi:

Balyoz avukatına ‘Hard Dikis’ davası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 21:40

BALYOZ Davası’nın eski üye hâkimi Ali Efendi Peksak, davanın avukatlarından Murat Ergün hakkında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Hâkim Peksak’ın, Twitter hesabından kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü avukat Murat Ergün dün ifade verdi. 163 subayın tutuklanmasına ilişkin davayla ilgili görüntülerin yayımlandığı gün Murat Ergün Twitter hesabından Peksak’la ilgili şu mesajı yazmıştı: “Balyoz davası boyunca dijitaller üzerinden güya yargılama yapan hâkim, duruşmalarda ‘HARD DİSK’ yerine ‘HARD DİKİS’ deyip durmuştu. Bu hâkim, bir duruşmada yanlışlıkla doğru ifadeyi kullandı ve ‘HARD DİSK’ dedi. Ardından toparlandı ve ‘PARDON, HARD DİKİS’ dedi. Teknolojiyle bu kadar yakından (?) ilgilenen bu hâkim, sahte dijital delillerin, CD’lerin havada uçuştuğu davada mahkûmiyete hükmetti. İşte bu hâkim, bugün @odatv’de yayınlanan videoda tutuklama kararını ısrarla ve azimle okuyan Ali Efendi PEKSAK’tır.”

Haberin Devamı

AZ BİLE SÖYLEDİM

Kocaeli’nde hâkimlik yapan Peksak’ın kendisine hakaret edildiği yönünde Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunması üzerine dün Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı’na ifade veren Avukat Murat Ergün, tek bir cümlelik savunma yaparak, “Az bile söyledim” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!