'Bal'lı Bora kazandırmaya devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Ballı Bora kazandırmaya devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2010 16:08

60'ıncı Berlin Film Festivali'nde rol aldığı Bal filmine uğur getiren ve Altın Ayı'yı kazandıran minik oyuncu Bora Altaş daha önce Kızılay'dan ömür boyu eğitim bursu kazanmıştı. Minik Bora'nın okuluna şimdi de 12 adet bilgisayar hediye edildi.

Haberin Devamı

BAL FİLMİNİN FRAGMANI

BORA ALTAŞ FOTOĞRAFLARI

60’ıncı Berlin Film Festivali'nde “Altın Ayı” ödülü alan “Bal” filminin küçük oyuncusu Bora Altaş'ın Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki okuluna, Türk Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali tarafından 12 adet bilgisayar hediye edildi.

“Bal” filminin küçük oyuncusu Bora Altaş'ı eğitim gördüğü Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulunda ziyaret eden ve öğretmenlerin kullanımı için bilgisayar gönderme sözü veren Kızılay Genel Başkanı Küçükali verdiği sözü tuttu ve ilköğretim okuluna 12 adet dizüstü bilgisayar gönderdi.

Haberin Devamı

Kızılay Çamlıhemşin Şube Başkanı Levent Altay, Küçükali'nin gönderdiği bilgisayarları, Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Duman'a teslim edildi.

Altay, Küçükali'nin söz verdiği bilgisayarları en kısa sürede temin ederek, ilçeye gönderdiğini belirterek, “Böylece ilçe eğitimine katkımız oldu. Bundan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Okul Müdürü Duman da okullarına bilgisayar hediye eden Küçükali'ye teşekkür etti. Küçük oyunca Bora ise kendisini kırmayan Tekin Küçükali'ye teşekkür ederek, öğretmenlerinin artık daha rahat ders anlatacakları için mutlu olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, bir süre önce Bora Altaş'ı eğitim gördüğü Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulunda ziyaret etmiş ve küçük oyuncuya eğitim hayatı boyunca burs vereceklerini açıklamıştı. Küçükali, okuluna 12 adet bilgisayar isteyen Bora'nın bu isteğini de kırmayarak, bilgisayarları gönderme sözü vermişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!