Baldız meraklısı kocasını zehirledi

Güncelleme Tarihi:

Baldız meraklısı kocasını zehirledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2001 02:47

Ablasıyla aşk yapmak isteyen kocasına kızan kadın, ölüm sofrası kurdu. Tarım ilaçlı ziyafet sofrasına oturan koca bir daha kalkamadı.

Kahramanmaraşlı 24 yaşındaki Emel Karaman, ablası Ü.U. ile aşk ilişkisine girmek isteyen kocası 30 yaşındaki Mehmet Karaman'ı, yemeğine tarım ilacı koyarak öldürdü. Olay, önceki akşam Kayabaşı Mahallesi Şehit Mustafa Aşık Sokak'ta meydana geldi.

Teklifi duyunca çılgına döndü

Cezaevinden kısa süre önce çıkan Mehmet Karaman, eşine 27 yaşındaki baldızı Ü.U. ile ilişkiye girmek istediğini söyleyince karı koca kavga etti. Eşinin isteğine çok sinirlenen Emel Karaman, komşusu A.E.'ye 6 milyon lira vererek kendisi için tarım ilacı aldırdı. Pişirdiği yemeğe ve eşinin içkisine bu ilaçtan bol miktarda koydu. Kendisi için özel hazırlanan sofraya oturan Mehmet Kahraman bir daha kalkamadı ve zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Polise teslim oldu

Eşinin öldüğünden emin olduktan sonra polisi arayan Emel Karaman, cinayet işlediğini söyledi. Eve gelen polisler, yerde çıplak bir şekilde yatan Mehmet Karaman'ın cesediyle karşılaştı. Ceset otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Emel Karaman, ablası Ü.U. ve tarım ilacını satın alan A.E. sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!