Bakkaldan online sipariş

Güncelleme Tarihi:

Bakkaldan online sipariş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2007 10:45

İnternet ile 2 ay önce tanışan Afyonkarahisar'ın Büyükkalecik beldesindeki bakkallar, internet üzerinden sipariş alıyor, kendi eksiklerini de internet aracılığı ile gideriyor.

İnternetle tanışalı henüz 2 ay olan Büyükkalecik beldesindeki bakkal Hasan Kocabıyık, gelişen teknolojinin iyi kullanılması halinde, para kazanmanın daha kolay olacağını savundu.

Kocabıyık, AA muhabirin,e internet üzerinden sipariş alma işlemini ilk kendisinin başlattığını, diğer iki bakkal arkadaşının da kendisine katıldığını söyledi.

Kocabıyık, şöyle dedi:

“İnternet üzerinden bir sipariş adresi alarak, müşterilerimizin hizmetine sunduk. Evinde ve iş yerlerinde interneti olan müşterilerimiz bu adresten bize ihtiyacı olan her şeyi yazabiliyorlar. Biz de en kısa sürede arabamız ile yerine teslim ediyoruz. Diğer bakkal arkadaşlarımızla da internet üzerinden görüşüyoruz. Bende olmayan ürünleri onlardan temin edebiliyoruz, bir de müşteri kimin bakkalına yakınsa onu o müşteriye yönlendiriyoruz.”

Büyükkalecik beldesine internetin 2 ay önce geldiğini ifade eden Murat Karaarslan “Diğer bakkal arkadaşlarla konuşurken ya bir eleman gönderiyorduk ya da telefon etmek durumunda kalıyorduk. Şimdi tüm ihtiyacımızı internet üzerinden temin ediyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!