Bakırköy'de "mazot kazası": 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Bakırköyde mazot kazası: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2005 11:17

Şirinevler'ten Topkapı'ya giden minibüs Bakırköy'de bir araçtan dökülen mazotun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve devrildi. Minibüs sürücüsü ve bir yolcu hayatını kaybetti.

Şirinevler'den Topkapı yönüne giden Yakup Şensoy'un kullandığı 34 KZT 25 plakalı servis minibüsü, E-5 Karayolu'nda kontrolden çıkarak bariyere çarpıp devrildi.

Kazada, minibüs sürücüsü Şensoy (39) ile ön koltukta oturan Selçuk Kök (26) minibüsün altında sıkıştılar. Arka koltukta oturan Muzaffer Güner ise araçtan dışarı fırlayarak yol kenarındaki boşluk alana
düştü. Yaralanan Güner, hastaneye kaldırıldı.

Kaza yerine ulaşan itfaiye ekipleri de, trafik çekicisinin yardımıyla devrilen minibüsü kaldırdı. Ardından kapısı kesilerek minibüsten çıkartılan Şensoy ile Kök'ün, olay yerinde öldükleri anlaşıldı.

Kök ile servis firmasının sahibinin yeğeni olduğu belirtilen Şensoy'un cesedi, incelemelerin ardından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayı duyan Şensoy ile Kök'ün yakınları ve arkadaşları fenalık geçirdi.

Yetkililer, olay öncesi yol üzerine bir araçtan mazot döküldüğüne dikkat çekerek, minibüsün kayganlaşan yolda kontrolden çıktığının sanıldığını ifade ettiler.

Kaza yüzünden yol, yaklaşık 1 saat süreyle trafiğe kapandı. Bu arada bazı araçlarda bulunan bazı öğrenciler ile vatandaşlar, okul ve işyerlerine yaya olarak gittiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!