Bakırköy'de konteyner otomobilin üzerinde devrildi

Güncelleme Tarihi:

Bakırköyde konteyner otomobilin üzerinde devrildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2007 16:48

E-5 Karayolu İncirli Köprüsü'ne takılan TIR üzerindeki konteyner, seyir halindeki bir otomobilin üzerine devrildi.

Haberin Devamı

Topkapı'dan Edirne istikametine giden Yunus Yetişir yönetimindeki 34 YTH 03 çekici ve 34 PRP 46 dorse plakalı tırın üzerindeki konteyner, İncirli Köprüsü'ne takıldı.

Çarpmanın etkisiyle tırın üzerinden kurtulan konteyner, yanında seyreden Ali Aksu'nun kullandığı 34 BV 7600 plakalı otomobilin üzerine devrildi.

Konteynerin altında kalarak tavanı çöken otomobilde, yaralanan olmadı. Bu sırada araç trafiğine kapanan yolda, içinde acil hasta olduğu belirtilen bir ambulans yaklaşık 15 dakika bekledi. Polis ekiplerinin çalışmalarıyla yan yola geçirilen ambulans, yoluna devam etti.

Olaya ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tır şoförü Yetişir, araçla yıllardır aynı yoldan geçtiğini belirterek, “Asfalt çalışmaları nedeniyle yol yükselmiş. Köprünün yüksekliği 4 metre 20 santimetre olarak gösterilmiş. Ancak asfaltla bu mesafe daralmış. Köprünün yüksekliği yanlış verildiği için fark edemedim” dedi.

Haberin Devamı

Otomobil sürücüsü Aksu da konteynerin üzerine doğru geldiğini son anda fark ederek sola doğru kaçtığını, ancak yine de altında kalmaktan kurtulamadığını anlattı. Olay yerinde toplanan çok sayıda vatandaş da belediye ekiplerine tepki gösterdi.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, yaklaşık 45 dakika süren çalışma sonucu otomobil ve konteynerin bulundukları yerden kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!