Bakanlıktan 'oğlunu istismar ettiği iddia edilen ünlü doktor' açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Bakanlıktan oğlunu istismar ettiği iddia edilen ünlü doktor açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2023 23:22

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, "'Oğlunu istismar ettiği iddia edilen ünlü doktor' başlıklı haberlerin ardından haberlere konu olan çocuk ve annesi ile görüşme gerçekleştirilmiştir. Çocuk ve anne için psikososyal destek süreci başlatılmıştır" açıklaması yapıldı.

Haberin Devamı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre, 'Oğlunu istismar ettiği iddia edilen ünlü doktor' başlıklı haberlere konu olan çocuk ve anne için destek süreci başlatıldı. Ayrıca yapılan açıklamada, çocuğun ilgili haberlerden olumsuz etkilenme olasılığı göz önünde bulundurularak yayın yasağı talebinde bulunulduğu da belirtildi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan istismar iddialarına ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Çocuklara yönelik en ufak istismar şüphesi bizim için ihbar niteliğindedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak 'Oğlunu istismar ettiği iddia edilen ünlü doktor' başlıklı haberlerin ardından haberlere konu olan çocuk ve annesi ile görüşme gerçekleştirilmiştir. Çocuk ve anne için psikososyal destek süreci başlatılmıştır. Çocuğun üstün yararı ilkesince ve çocuğun ilgili haberlerden olumsuz etkilenme olasılığı göz önünde bulundurularak yayın yasağı talebinde bulunulmuştur. Hukuki süreç takip edilmektedir." 

BAKMADAN GEÇME!