Bakan Unakıtan'ın oğlu kaza yaptı: 4 ölü

Güncelleme Tarihi:

Bakan Unakıtanın oğlu kaza yaptı: 4 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2006 18:53

Konya'da meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan'ın da bulunduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Mustafa Topçu yönetimindeki 42 DG 258 plakalı otomobil, Konya-Karaman karayolunun 36. kilometresinde, Alibeyhüyüğü Kavşağı'nda karşı yönden gelen sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 DM 8144 plakalı ciple çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan Ayşe Bulut, Fatma (12) ve Ayşe Avlar, ile Fatmaana Topçu olay yerinde öldü. Kazada, Sürücü Topçu ile Cennet Avlar ve cipte bulunan Abdullah Unakıtan yaralandı.

/images/100/0x0/55eb1d87f018fbb8f8ac1cf2

UNAKITAN'IN SAĞLIK DURUMU İYİ

Başkent Üniversitesi Konya Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ufuk Özergin, Konya'nın Çumra ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaralanan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

Doç. Dr. Ufuk Özergin, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Abdullah Unakıtan'ın yaklaşık 1 saat önce hastaneye, araç içi yaralanma vakasıyla geldiğini söyledi.

Şu ana kadar gerekli tetkiklerin yapıldığını vurgulayan Özergin, ”Genel olarak önemli sağlık sorunu bulunmuyor. Sadece sol omzunda yumuşak doku yaralanması mevcut. Hastayı gözetimimiz altında bulunduruyoruz. Ne zaman taburcu olacağı konusunda net bir şey söyleyemeyiz. Ayrıca Unakıtan basın mensuplarına aracı kendisinin kullanmadığını arka koltukta oturduğunu iletmemi istedi” dedi.

Özergin, Unakıtan'ın bindiği cipin sürücüsü Cemal Kaya ve aynı araçtaki Eyüp Sabri Küçük'ün de yaralı olarak hastaneye geldiğini, bu kişilerin de sağlık durumlarının iyi olduğunu kaydetti.

Bu arada Unakıtan'ın kaza sonrasında köylülerden yardım istediği ve hastaneye bu kişilerin temin ettiği bir araçla geldiği, hafif yaralanan Eyüp Sabri Küçük'ün de Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın damadı olduğu öğrenildi.

 Konya Valisi Atilla Osmançelebioğlu ile Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Unakıtan'ın tedavi gördüğü hastaneye geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!