Bakan Fatma Şahin: Baksana ne kadar küçük

Güncelleme Tarihi:

Bakan Fatma Şahin: Baksana ne kadar küçük
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2012 13:58

Gaziantep’teki hain saldırıda hayatını kaybeden şehitler son yolculuklarına uğurlanırken, patlamada babası Er Onur Fikret Aker ve annesi Duygu ile birlikte hayatını kaybeden bir yaşındaki Almina Melisa’nın tabutunu görenlerin acısına tarifsiz acılar eklendi. Çünkü Almina henüz bir yaşındaydı. Ama onu son yolculuğuna taşıyan tabutu oldukça büyüktü. Türk bayrağına sarılı tabut eğer üzerinde Almina Melisa Aker yazısı olmasa asla ona ait gibi görünmüyordu.

Haberin Devamı

BABASI, ANNESİ VE ALMİNA

Cenaze namazları kılındı, sonra tören birliğinden askerler geldi. Babası Fikret Aker asker olduğu için Aker Ailesi’nin cenazesini onlar taşıyacaktı. Önce babanın tabutu sonra annenin ve en sonunda Almina’nın tabutu omuzlara alındı. Bu anlar başta ön sıradaki devletin erkanı olmak üzere camide bulunan herkesi adeta bir kez daha yıktı.

BAKAN ŞAHİN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI / FOTO GALERİ

“BAKSANA NE KADAR KÜÇÜK”

Gözyaşları artık tutulamıyordu, en çok ağlayan ise bir yandan da anne acısını yaşayan Gaziantep Milletvekili ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’di. Şahin bir ara yanındaki bir cenaze yakınının omzuna yaslanıp Almina’nın tabutu göstererek, “Baksana ne kadar küçük” diyordu.


AKRABA ZİYARETİ CEHENNEME DÖNDÜ

Şırnak’tan bayram izni için Gaziantep’e gelen 21 yaşındaki er Onur Fikret Aker, eşi Duygu, 1 yaşındaki kızı Almina Melisa ve 11 yaşındaki yeğeni Sevgi Gülperi İnanç’la akraba ziyaretine gidiyordu.

Haberin Devamı

Otomobil Karşıyaka Polis Merkezi karşısında bulunan durağa geldiğinde ortalık cehenneme döndü. Bomba yüklü otomobilin patlamasıyla Er Onur Fikret ve Duygu Aker çiftiyle minik kızları Almina Melisa ve Sevgi Gülperi İnanç hayatını kaybetti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!