Bakan Dinçer Kenya'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Bakan Dinçer Kenyaya gitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2010 20:01

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Türkiye-Kenya Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) I. Dönem Toplantısı'na katılmak üzere Kenya'ya gitti.

Haberin Devamı

Dinçer ve beraberindeki heyet, Türk Hava Yolları uçağıyla saat 18.45'te İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kenya'nın başkenti Nairobi'ye hareket etti.
Bakan Dinçer, Türkiye-Kenya Karma Ekonomik Komisyonu I. Dönem Toplantısının yanı sıra Kenya Dışişleri Bakanı, Ticaret Bakanı, Kuzey Kenya ve Kurak Bölgeleri Geliştirme Bakanı, Enerji Bakanı, Çalışma Bakanı, Yol Bakanı ve Turizm Bakanı ile görüşmeler yapacak. Dinçer, kesinleşmesi halinde Kenya Cumhurbaşkanı ve Başbakanını da ziyaret edecek.

Türkiye-Kenya Karma Ekonomik Komisyonu Türkiye tarafı eşbaşkanlığını yürüten Dinçer, görüşmelerinin tamamlanması halinde Türkiye ile Kenya arasında işbirliğini öngören “Turizm İşbirliği Mutabakat Muhtırası”, “Kültür, Eğitim, Basın Yayın ve Spor Alanında İşbirliği Anlaşması”, “Tarım Alanında Mutabakat Muhtırası” ve “Bilim ve Teknoloji Alanında İşbirliği Anlaşması”nı imzalayacak. Bakan Dinçer, 30 Ekimde Türkiye'ye dönecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!