Bahçeşehir'liler isyan ediyor

Güncelleme Tarihi:

Bahçeşehirliler isyan ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2012 14:29

BAHÇEŞEHİR'de son yıllarda artan yapılaşma ve yeşil alan kayıpları, bölge yaşayanlarını huzursuz ve tedirgin ederken, birde üstüne az sayıda kalmış simge yaşam alanlarından 'Şelale Park'ta yıkım gerçekleşmesi semt sakinlerini çileden çıkarttı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir 2'inci kısımda Şelale Parkı içerisinde vinçlerin yıkımı ile karşılaşan sakinler, bu konuda duyarsız kalınmaması adına protesto gösterileri yapmaya başladı.

Park yerine restoran

Gerçekleşen bu yıkımın sonrasında 'Gusto' ismiyle cafeterya&restoran olması planlanan 'Şelale Parkı'nın bu oluşumu kamu vicdanını rahatsız ederken, bu konuda Bahçeşehirliler Derneği, Küçükçekme Cumhuriyet Savcılığı, Başakşehir Kaymakamlığı ve Başakşehir Belediye Başkanlığı'na bir yazı gönderdi.

Yazıda özetle şunlar yer aldı: "Bu konuda makamınızın duruma acil müdahale ederek, gerçekleşen yıkımın durdurulması ve parkın eski haline dönüşmesi için gerekli çalışmalara destek vermesini, semt sakinleri ve derneğimiz adına talep etmekteyiz"

Geçici olarak ara verildi

Haberin Devamı

Yıkım haberini alır almaz Bahçeşehirliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Barış Karabulut başta olmak üzere, 2'nci Başkan Nihat Emeksiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayfer Dikbaş dozerlerin yanına gelerek yıkıma son verilmesini, kamunun malı olan parkın yıkımına göz yummayacaklarını söylediler. Şantiye Şefinin talimatıyla çalışmaya geçici olarak ara verilirken, dernek yönetimi bu akşam (dün) 19.30'da Şelale Parkı'nda basın mensuplarına ve Bahçeşehirlilere bir basın bildirgesi yayınlayacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!