Bahçeşehir Kolejlerine uluslararası ödül

Güncelleme Tarihi:

Bahçeşehir Kolejlerine uluslararası ödül
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2009 14:55

Mükemmel Okullar Birliği tarafından ABD'deki okullara verilen “Mavi Kurdele Eğitimde Mükemmellik Ödülü”nü Bahçeşehir Kolejleri kazandı.

Konuya ilişkin yazılı açıklamaya göre, Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen ödül töreni için Türkiye'ye gelen Mükemmel Okullar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Jerry Brodsky, Bahçeşehir Kolejlerinde uygulanan eğitim ve öğretim sisteminden çok etkilendiklerini ve bu sistemin ABD'deki okullara örnek olarak gösterileceğini ifade etti.

Brodsky, önümüzdeki yıl Mükemmel Okullar Birliği tarafından DisneyWorld'de gerçekleştirilecek “Paylaşım Konferansı”nda “Mavi Kurdele Ödülü”nü alan ilk uluslararası okul olan Bahçeşehir Kolejleri'nin de yer alacağını belirtti.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel de, Mükemmel Okullar Birliği'nin Bahçeşehir Üniversitesi ile yaptığı işbirliği çerçevesinde önümüzdeki yıllarda Türkiye'de “Mavi kurdele” ile akredite edilmek isteyen okulların başvurularının, Bahçeşehir Üniversitesi'nde açılacak Eğitim Fakültesi tarafından değerlendirilip verileceğini söyledi.
Brodsky, daha sonra “Mavi kurdele bayrağını” Yücel'e sundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!