Bahçeli'den önemli açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Bahçeliden önemli açıklamalar
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 14, 2013 13:54

MHP lideri Devlet Bahçeli, İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Haberin Devamı

PKK'nın hain planları karşılık bulmuÅŸtur. ErdoÄŸan buna dünden razıdır. Zaman içinde Ä°mralı canisini parlatmanın fırsatını kollamıştır. MilliyetçiliÄŸe ve MHP’ye karşı düşmanca eÄŸilimi gittikçe kuvvet kazanmıştır. Ä°mralı canisinin müzakere ortağı sıfatını kazanması bir ihanet planından baÅŸka bir ÅŸey deÄŸildir. Kürt açılımı, demokratik açılım, milli birlik ve kardeÅŸlik projesi olarak ifade edilen yıkım projesi, ÅŸimdi de PKK’nın siyasallaÅŸtırma projelerinin gerisinde çok aktörlü ÅŸer lobisi vardır.Â

ABD’den AB’ye kadar bir çok ülke AKP’ye lojistik destek sağlamaktadır. Bunların karşısında MHP yer almaktadır. Türk milliyetçileri Türk milletinin huzuruna ve birliğine sahip çıkmaya her zamankinden daha fazla kararlıdır. Milli birliğin tehlikeye düştüğü durumda açık taraftır ve bedeli ne olursa olsun ödemeye hazırdır.

Haberin Devamı

1 MÄ°LYON Ä°ÅžSÄ°Z VAR

İhanet sürecini kapatabilmek için Başbakan’ın açıkladığı tedbirler yeterli olmayacaktır. Ekonomide mızrak çuvala sığmamaktadır. AKP yönetimindeki Türkiye’de 1 milyonu aşkın kardeşimiz açtır. AKP ile gelir dağılımındaki adaletsizlik artmıştır. Esnaf dükkanlarını kapatmaktadır. Küçük ve orta boy işletmelere kilit vurulmaktadır. Vadesinde ödenemeyen çek ve senetlerde patlama vardır. Sokaktaki her 3 kişiden biri işsizdir. Evlendirme programları, milli değerlerimizle bağdaşmayan diziler milli ahlakımızı hızla eritmektedir. Gençlerimiz yarınsız ve işsizdir. Türk milletini dış tesirlerden koruyacak güvenlik duvarları yıkılmaya yüz tutmuştur.

BAŞBAKAN’IN SULANDIRMASINI DOĞRU BULMUYORUZ

Önümüz sorun ve engellerle doludur. Bundan sonraki süreci İmralı canisi ile AK arasındaki adına süreç denilen teslimiyet boyutu, Af girişimlerinin vadesi, anadilde eğitimin Türkçe dışındaki dillerde verilmeye başlanması ile ilgili zamanlama, vatandaşlık tarifinin değiştirilmesindeki hız, özerkliğin farklı kültürlerin anayasada tanınması ile ilgili gayretlerin yönü, tüm bu olup bitenlere Türk milletinin göstereceği tepkinin dozu ve derecesi ve MHP’nin ve Türk milliyetçilerinin direnci belirleyici ve tayin edici olacaktır.

Haberin Devamı

Anayasa konusu en çetin imtihanlardan biridir. MHP, TBMM Uzlaşma Komisyonu’nda elinden gelen her demokratik mücadeleyi göstermektedir. Anayasa sürecinin Başbakan tarafından taciz edilmesine ve sulandırılmasını doğru bulmuyoruz. Süre tayin edilmesini de doğru bulmuyoruz. Demokratik tepkimizi her platformda göstereceğiz. Komisyonun dağılmaması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!