Babasının öldüğü yaştaydı

Güncelleme Tarihi:

Babasının öldüğü yaştaydı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2011 00:00

Türk Hava Kuvvetleri’ne ait F-4E tipi savaş uçağının dün Konya’da eğitim uçuşu sırasında düşmesi sonucu şehit olan 2 pilot için dün 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Törenden sonra şehitlerden Binbaşı Serdar Kandemir’in cenazesi memleketi Manisa’nın Akhisar ilçesine, üsteğmen Engin Kayadibi’nin cenazesi de askeri uçakla Eskişehir’e gönderildi.
Hava Pilot Üsteğmen Engin Kayadibi için Eskişehir’de cenaze töreni düzenlendi. Yakınları, şehidin babası Mehmet Kayadibi gibi 29 yaşındayken geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdiğini belirterek, “Mehmet Kayadibi, 2 Aralık 1982’de öldüğünde Engin Kayadibi 6 aylıktı” dedi. Şehit pilot, Vişnelik Mahallesi’ndeki Hava Şehitliği Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Devletin zirvesinden çelenk
Şehit Pilot Binbaşı Serdar Kandemir’in cenazesi, Manisa’nın Akhisar ilçesinde toprağa verildi. Yeni Gülruh Camisi’ndeki cenaze töreninde şehidin eşi Sinem Kandemir, kızı Yağmur, dayısı Hasan Ali Kıvrak gözyaşı döktü. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da törene çelenk gönderdi. Şehidin cenazesi Akhisar Şehitliği’ne defnedildi.                  

Haberin Devamı

HAVA Pilot Üsteğmen Engin Kayadibi için düzenlenen törende anne Emeti Kayadibi ile dayı Kamil Karakaya birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nda başkemancı olan Tuğçe Kayadibi de, askerlerin omzunda götürülen eşinin Türk Bayrağı’na sarılı tabutuna asker selamı verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!