Babası tarafından öldürülen Sevim topraÄŸa verildi

Güncelleme Tarihi:

Babası tarafından öldürülen Sevim toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2011 14:39

Gaziantep’te, istemediği gençle nişanlandığı için, babası 40 yaşındaki Mustafa Toktaş tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki Sevim Toktaş, düğün gibi cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Sevim’in 1 aylık nişanlısı 24 yaşındaki Mehmet Özbal cenazeye törenine damatlıkla gelirken, Sevim’in gelinliği de mezarının üstüne örtüldü. Firari baba ise cenaze sırasında bir yakınını telefonla arayıp, "Sevim yaralı mı, yoksa öldü mü?" diye sorduktan sonra telefonu kapattı.

Haberin Devamı

Dün gece Batıkent Mahallesi’ndeki evlerine alkollü olarak gelen Mustafa Toktaş, o sırada annesinin başka bir evde çocuk bakıcılığı yapması nedeniyle yalnız olan kızı Sevim Toktaş’la, istemediği gençle nişanlandığı için tartıştı. Mustafa Toktaş, tartışma sırasında mutfaktan aldığı bıçakla kızını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kızı kanlar içinde yatarken kuzeni Mustafa Çetin’i telefonla arayan baba, "Sevim’i bıçakla kestim. Ambulans çağırdım. Hastaneye götürdüler, gidip bakın" dedikten sonra ortadan kayboldu.

NÄ°ÅžANLISI DAMATLIÄžIYLA GELDÄ°
Â
EVE GÄ°RDÄ°KLERÄ°NDE CESEDÄ°YLE KARÅžILAÅžTILAR

Eve giden Mustafa Çetin, kapıda işten gelen yengesi Nevin Toktaş’la karşılaştı. Kapıyı açtıklarında Sevim’in bir kanepe üzerindeki cesediyle karşılaşan anne Nevin Toktaş sinir krizleri geçirdi. Sevim Toktaş’ın cenazesi Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından sabah saatlerinde ailesi tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Yeşilkent Mezarlığı’na götürüldü.

MEZARINA GELİNLİK ÖRTÜLDÜ

24 yaşındaki Mehmet Özbal, nişanlısının cenaze törenine siyah renkli damatlığıyla geldi. Gözyaşlarına boğulan Özbal, Sevim’in mezarına karanfil bıraktı. Sevim’in düğününde giyeceği gelinliği de mezarının üstüne konuldu. Sinir krizleri geçiren anne Nevin Toktaş, "Pamuk prensesim, yanına düğün çiçeğinle gelinliğinle geldim. Siz de kızımın düğününe mi geldiniz? Kızım yanına geleceğim. Seni yalnız bırakmayacağım" diyerek gözyaşı döktü. Sevim’in okul arkadaşları da mezarı başında gözyaşlarına boğulurken, yakınları ’Cellat baba’, ’Böyle baba görülmüş mü?’ diye tepki gösterdi.

CENAZEDEKÄ° YAKININI ARADI

Bu sırada baba Mustafa Toktaş, cenazede bulunan bir yakınını cep telefonundan aradı. "Sevim yaralı mı, yoksa öldü mü?" diye soran Mustafa Toktaş, nerede olduğunun sorulması üzerine telefonu kapattı. Polis, firari babayı yolda yürürken yakaladı. Mustafa Toktaş, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KIZININ NİŞANLANMASINA KARŞI ÇIKMIŞ

Gaziantep’te restoranlarda kebapçılık yaparak evini geçindiren Mustafa Toktaş’ın bir süredir alkol bağımlığı nedeniyle çalışmadığı, 1 hafta önce iş için Malatya’ya gittiği, olay akşamı da eve habersizce geldiği belirtildi. Babası tarafından öldürülen Sevim Toktaş’ın ise Ahmet Erkul Ticaret Meslek Lisesi 4’ncü sınıf öğrencisi olduğu ve bir bankada stajyerlik yaptığı, babası Mustafa Toktaş’ın karşı çıkmasına rağmen de teyzesinin oğlu Mehmet Özbal’la aile arasında nişanlandığı kaydedildi. Baba- kız arasındaki tartışmanın bu nedenle çıkmış olabileceği belirtildi.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!