'Babam karıncayı bile incitmez'

Güncelleme Tarihi:

Babam karıncayı bile incitmez
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2006 15:43

ADANA’da, kızı 23 yaşındaki Zeliha Özsarı'nın internet aşkı garson 23 yaşındaki Nebil Örgen'i öldürttüğü iddiasıyla gözaltına alınan 45 yaşındaki Ahmet Özsarı ile tetikçi olduğu öne sürülen yeğeni 20 yaşındaki Ali Bağcı suçlamaları kabul etmedi.

Babasını savunan 19 yaşındaki Zeliha Özsarı da, “Babam ve kuzenim suçsuz. Katil başkasıdır” dedi.
Geçen 7 Aralık gecesi Eskici Bar’da garson Nebil Örgen’i dışarı çağıran kimliği belirsiz saldırgan, başına tabancayla bir el ateş etti. Saldırgan kaçarken, çevredekiler tarafından Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılan garson Örgen öldü.

Cinayeti soruşturan polis, garson Nebil Örgen'in öldürülmeden bir hafta önce internette Burdur’dan Zeliha Özsarı ile yazıştığını belirledi. Özsarı'nın daha sonra evden kaçıp Örgen’in yanına geldiği de saptandı. Özsarı’nın ifadesini alan polis, cinayetin azmettiricisi olarak Burdur’da yaşayan öğrenci pansiyonu işletmecisi babası Ahmet özsarı ile tetikçi olduğu ileri sürülen halasının oğlu Ali Bağcı’yı gözaltına aldı.

Suçlamaları kabul etmeyen zanlılardan Ahmet Özsarı, “Kızım 16 yaşından beri problemli birisidir. Devamlı evden kaçıyordu. Birçok kez başka illerden alıp getirdim. En son kaçtığında Adana’da olduğunu ve birisi ile evleneceğini söyledi. Ben de ‘gelin burada size düğün yapayım’ dedim. Kızım, para istedi 500 YTL gönderdim. Kaçtığı çocuğun ölümü üzerine beni ve yeğenimi yakaladılar” dedi.

Tekrar ifadesine başvurulan Zeliha Özsarı, babası ile kuzeninin cinayetle ilgisi olmadığına inandığını belirterek, şunları söyledi:

“Biz Nebil ile 25 gün önce internette tanıştık. Beni Adana’ya davet edip evlenmek isteğini söyledi. Ben de Nebil’i çok samimi bulup her şeyi bırakıp yanına geldim. Ancak Nebil’in ailesi ilişkimize sıcak bakmayınca ben bir arkadaşımın evinde kalmaya başladım. Olayın olduğu gece Nebil’i aradım, ancak telefona çıkanlar müsait olmadığını söyledi. Sabah polisler gelip Nebil’in öldüğünü söyleyince dünyam başıma yıkıldı. Cinayeti azmettirenin babam olduğu söyleniyor, ancak bu mümkün değil. Babam karıncayı bile incitecek birisi değil. Olayın en kısa sürede aydınlanacağına inanıyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!