’Babam’ demedi sapığı yakalattı

Güncelleme Tarihi:

’Babam’ demedi sapığı yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2009 00:00

Manavgat’ta genç bir kız, vicdanının sesini dinleyip, eski bir öğrencisine iki yıldır tecavüz ettiğini öğrendiği emekli öğretmen babasını polise ihbar etti.

Emekli öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sapık babanın 200 CD’si içinde, öğrencisine şantaj için kullandığı ’o iğrenç görüntüler’ de bulundu.

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde 18 yaşındaki C.Ş., babası emekli öğretmen 56 yaşındaki Muhsin Ş.’nin 14 yaşındaki kız öğrencisine ’ders çalıştırma’ bahanesiyle 2 yıl boyunca tecavüz ettiğini ortaya çıkararak babasını tutuklattı. Manavgat’taki Toros İlköğretim Okulu’ndan 2 yıl önce emekli olan sınıf öğretmeni Muhsin Ş., 1’nci sınıftan 5’nci sınıfa kadar okuttuğu 14 yaşındaki K.S.’ye, 2 yıl boyunca tecavüz etti. Emekli öğretmenin aynı okulun lise bölümünde okuyan 18 yaşındaki kızı C.Ş., babasının K.S. ile ilişkisinin görüntülerini görünce, durumu annesine anlattı.

Ana-oğul ’sakladı’

Öğretmenin eşi H.Ş., öğretmenlik ataması bekleyen oğlu C.Ş. ile birlikte, olayı gizlemeye karar verdi. Lise öğrencisi C.Ş. ise, babasının tecavüzcü olduğunu bir hafta gizleyebildi. Vicdan azabına dayanamayan kız, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine Antalya Asayiş Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Muhsin Ş’nin evine baskın yaptı.

Görüntüler CD’de

Sabaha karşı yapılan operasyonda, 2 çocuk babası emekli öğretmen Muhsin Ş. ve suçu gizlediği ifade edilen eşi H.Ş. gözaltına alındı. Polis, evde yaptığı aramada, emekli olduktan sonra öğrencilere ders verdiği öğrenilen Muhsin Ş.’nin kullandığı belirlenen bilgisayar ile 200 CD’ye el koydu.

Polis, bilgisayarı incelemeye aldı. Polisin ele geçirdiği CD’lerde, emekli öğretmenin, eski öğrencisine tecavüz ettiği görüntülerin de bulunduğu belirtildi. Nöbetçi mahkeme, suçu gizlediği iddia edilen H.Ş.’yi serbest bırakırken, tecavüzcü öğretmen tutuklanıp cezaevine gönderildi. ’İyiliksever’ görünmek için çevresine kömür yardımı da yaptığı belirtilen Muhsin Ş.’nin komşuları da olayın şokunu yaşıyor. Olay sonrası bunalıma giren öğretmenin kızı C.Ş. Manavgat’ı terk ederek, İstanbul’da bulunan yakınlarının yanına gitti.

Kaydedip şantaj yapmış

MUHSİN Ş.’nin tehditlerinden korktuğu için tecavüze boyun eğdiği belirtilen öğrenci K.S., tecavüz olayını polise itiraf etti. Öğretmeninin ’ders çalıştırma’ bahanesiyle evine götürdüğünü ve tecavüz ettiğini kaydeden K.S. şunları anlattı: "Tecavüzü kameraya kaydetmiş. Görüntüleri gösterip kimseye anlatmamam için tehdit etti. Çok korkuyordum, fakat istediklerini yapmaya zorluyordu. Korkudan 2 yıl boyunca kimseye bir şey anlatamadım. Olay ortaya çıkınca okulda da beni suçlayan bazı arkadaşlarım nedeniyle dışlandım.Bu nedenle ailem beni okuldan aldı. Başka bir okulda okumak istiyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!