Baba-oğul yanarak öldü, anne-kız yaralı

Güncelleme Tarihi:

Baba-oğul yanarak öldü, anne-kız yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2006 10:51

Tatil için İstanbul'dan Giresun'a giden ailenin bulunduğu otomobil, Sivas'ın Suşehri ilçesinde köprü bariyerlerine çarparak alev aldı. Baba ile 8 yaşındaki oğlu yanarak hayatını kaybettiği kazada, anne ile kızı yaralandı.

Eşi ve çocuklarıyla İstanbul'dan tatil için Giresun'un Çamoluk ilçesine giden Şenol Selimoğlu'nun (31) kullandığı 34 CPC 61 plakalı otomobil, sabah saatlerinde Suşehri D-100 kara yolunun Geminderesi üzerindeki Aşağısarıca köyü köprüsünde bariyerlere çarptı.  Çarpmanın ardından, otomobil alev aldı. Tarlasına çalışmaya giden İbrahim Altınkaynak, bölgeden geçerken kazayı görerek durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Otomobilde sıkışan sürücü Şenol Selimoğlu, yanarak hayatını kaybetti. Anne Hatice Selimoğlu (29) ile oğlu Emre (8) ve kızı Emine Selimoğlu (12) yanan otomobilden vatandaşlarca çıkarıldı.

Ambulansla Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan, vücudunda yanıklar olduğu bildirilen Emre Selimoğlu müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Anne Hatice ile kızı Emine Selimoğlu ise buradaki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Anne Hatice Selimoğlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Otomobildeki yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Baba Şenol Selimoğlu'nun cesedi, otomobilden ekiplerin çalışmaları sonucu çıkarılarak Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!