Baba cezaevine girdi, öldürdüğü oğlu ve eşi toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Baba cezaevine girdi, öldürdüğü oğlu ve eşi toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2009 15:17

ORDU’da dün, 27 yaşındaki oğlu Muammer ile 46 yaşındaki eşi Muhteber İnce'yi tabancayla vurarak öldüren 50 yaşındaki Cemal İnce tutuklandı. Anne oğulun cenazeleri ise bugün Gürgentepe İlçesi'ne bağlı Dikenlice Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kendilerine ait marketin önünde tartıştığı oğlunu ruhsatsız tabancasıyla vuran, olay sırasında markette olan ve işyerinin yanında bulunan özel ambulans şirketine koşarak ambulans çağıran eşine de ateş ederek öldüren Cemal İnce, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevkedildi. Sorgusunda, “Her ikisini de ben vurdum, ailevi sorunlarımız vardı. Bana başka birşey sormayın” diyen İnce, sevkedildiği nöbetçi mahkemede tutuklanarak Efirli Cezaevi’ne gönderildi.

ANNE-OĞUL TOPRAĞA VERİLDİ

Aynı saatlerde, öldürülen anne- oğul için de oturdukları Şahincili Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Mammer İnce ile annesi Muhteber İnce'nin tabutları yan yana konuldu. Törende, annelerini ve ağabeylerini kaybeden 17 yaşındaki Halil İbrahim İnce ile 7 yaşındaki kardeşi İlayda’nın feryatları yürekleri dağladı. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışılan Halil İbrahim İnce, “Biz onlar olmadan ne yapacağız. Annemi verin bana. Nereye gidiyorlar. Bizi niye bıraktılar” diye gözyaşlarına boğuldu.

Daha sonra, anne ve oğulun tabutları yan yana konulup aynı cenaze aracıyla götürüldüğü, Gürgentepe İlçesi’nin Dikenlice Köyü’nde toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!